Mitt Liv

  • Veronica Garthman

  • Veronica Garthman

  • Veronica Garthman

  • Veronica Garthman

Berättat av Veronica Garthman

Berätta om din dag: ✏️

Klockan ringde 5.00 snozade framtill 6.15. Fick då stressrusa påklädningen, det blev svarta mjuka fladdriga byxor och turkos t-shirt. Snabbt ihop plock av frukost och en Dafgårds fryslunch bestående av ugnsrostad kyckling med klyftpotatis.

Sprang mot bilen, har 10 min till jobbet. Tänkte att nu börjar vintern närma sig för elmotorn gick inte på förens jag närmade mig jobbet. Kall och fuktig morgon. Stiger in på jobbet 5 min sent 6.50.

Lyxen med mitt jobb är att jag möts med kramar och snabba historier om vad mina barn på förskolan där jag jobbar har på sig eller om vad som hänt på vägen dit tidigt denna morgon.

Stressen lägger sig för stunden och efter att kollat av läget med kollegan som öppnade idag att vi fått vikarier för de sjuka kollegorna, så säger vi hej så länge vi möts på gården sedan innan vi går mot våra respektive avdelningar. Efter frukost och alla barn fått på sig sina regnkläder entrar vi gården och sandlådan. 14.30 slutar min arbetsdag idag, jag arbetar tre skift så idag var min tidiga dag.

Skyndar mig mot den lokala second handbutiken som har öppet 2 dar i veckan. Kommer ut med en adventstjärna, en ljusslinga och 2 ringar till dottern.

Ljusslingan pyntade jag katten Sonjas utehus med, det blev supermysigt tyckte grannkatten Svante som la beslag på kojdelen och somnade ihopkringlad.

Min man Benny fixade fish and chips till middag medans jag spelade Zelda tears of the kingdom på Nintendot. Har lagt många timmar på detta spel nu och har fastnat i letandet efter koroker just nu.

Vi tillbringade sedan kvällen framför tvn. Över Atlanten och kompani Svan blev valen för kvällen.

Vardagskvällar brukar vi annars hänga i bågskyttehallen där framför allt dottern skjuter.

När Benny och Tilly gått och lagt sig satt jag kvar och fortsatte kolla på tvn, skön lugn kväll även en pepsi max öppnades och jag tog tag i Nordiska museets dagboksanteckningar för den 24 oktober 2023. En insamling av vardagsberättelser som verkade kul att få delta i. Pöss och kram på er alla som läser detta / Veronica Garthman