Mitt Liv

Berättat av Vera Karlsson

Berätta om din dag: ✏️

Hej jag är Vera och jag är 13 år jag bor i ett radhus i Mölndal och jag går på Kvarnbyskolan i 7.an. Jag vet inte riktigt vilket år du läser detta men jag vet att det är i framtiden. Just nu är det 2023.

Idag så vaknade jag 07:15 för att jag hade sovmorron och då började vi 09:30 istället för 08:00 och åt frukost sen så borstade jag tänderna och tvättade mitt ansikte. Efter det så bytte jag om till mina kläder jag hade på mig ett par mörkblå jeans, en svart tröja och sen en tjocktröja som var svart med vita ränder. Sen sminkade jag mig och borstade håret.

Sen gick till skolan och första lektionen hade vi syslöjd och jag sydde klart min kudde som var gjord i lappteknik. Efter slöjden hade jag lunch och vi åt blodpudding med potatisbullar. Efter det hade jag engelska och vi hade lästid det 15 förtas minuterna. Sedan hade vi svenska och efter det hade vi kemiprov på molekyler och atomer. Sen slutade vi och vi slutade 14:30.

Efter det tog jag 753 hem ( bussen ) och tog lite mellis och kollade på tv. Sen när mamma och Klara kom hem så åt vi ris och kött gryta. Efter det så åkte vi och kollade på kläder för att det var någon stor rea. Sen kom jag hem och och då städade jag mitt rum. Sen kollade jag på tv och åt kvällsmat. Sedan tvättade jag ansiktet och tog bort sminket och bytte om. Sen gick jag och la mig och lyssnade på Harry Potter. När jag somnade var klockan kanske 23:30.

godnatt