Mitt Liv

Berättat av Ulrika

Berätta om din dag: ✏️

Väckning med klockradion 7.30, men jag gick inte upp förrän efter 8. Kaffe, frukt och keso till frukost samtidigt som jag läste DN ordentligt.

Tog tunnelbanan till Slussen där jag träffade Kristina kl 11. Vi promenerade till Stadsgårdterminalen och gick på utställningen The mystery of BANKSY ”a genius mind”. Den var mycket informativ och visade upp ett mycket större antal verk än jag trodde. Kul!

Sedan gick vi till caféet i Stadsmuseet och åt lunch, Skogssvampsoppa. Vi hann också med att snabbtitta på utställningen om byggnationen av Stockholms stadshus som stod klart för 100 år sedan.

Innan jag åkte hem köpte jag en fin höstkrans att sätta upp på ytterdörren. Sprang också på min gamla kollega Sune som jag inte sett sedan vi båda slutade jobba för två år sedan. Han verkade må bra precis som jag.

Var hemma på kvällen. Satt framför datorn med släktforskningen en stund, pratade med Inga-Lill och bestämde att vi skulle äta krabba på fredag. Jag åt en smörgås med en kopp te framför TVn och såg det sista avsnittet av Drömmarnas hus.