Mitt Liv

Berättat av Tilde

Berätta om din dag: ✏️

Hej! jag heter Tilde och är 13 år och går i 7:an. Jag vaknade upp kokan 06.00 på morgonen men snosade till 6.30 och började dagen med att äta frukost. Idag åt jag en mack med avokado och ett glas vatten och mina vitaminer. Efter frukosten så skölde jag mitt ansikte med vatten för att vakna till. Efter det går jag alltid ner till mitt rum och börjar göra min hudvårds rutin och sedan sätter jag på mitt smink. Jag ägnar ungefär 40 min på att sminka mig och välja kläder och smycken. Efter det så tjusade min pappa mig och min lille bror till skolan eftersom det är på vägen till hans jobb. När jag kom fram till skolan så gick jag till mitt skåp och hämtade alla skolmatrial som jag ska ha till lektionen. Under dagen så hängde jag med mina kompisar, Cajsa, Stina, Cassandra och Cassandra. Sista lektionen så hade jag spanska prov och blev klar lite tidigare så fick gå hem 20 min tidigare klockan 14.40. När jag gick hem så satt jag mig ner och kollade på TikTok på min telefon.

Vid 18.00 tiden så började jag bytta om till träningskläder för att dra till gymmet med mina föräldrar. Jag började med att värma upp i ca 20 min och sedan benpress. Idag så körde jag extra mycket magövningar. Efter gymmet åkte vi hem och jag åt min energi barr.

Sedan tog jag en varm dusch och åt kvälls ficka. När jag hade gjort det så borstade jag tänderna och tog bort mitt smink. En viktig grej jag måste göra när jag har tagit bort mitt smink eller innan jag tar på mitt smink är hudvård.

Sedan la jag mig i min säng med min katt och somnade.