Mitt Liv

  • Jag själv

Berättat av TB

Berätta om din dag: ✏️

Hej!

Idag snoozade jag lite för många gånger på mobilen, så vi blev lite sena med att komma upp. Hade på mig ny tröja från Arket som jag beställt på nätet. Åt frukost vid vår nya köksö, gjord med kalksten och slipad ”gubbnäsa” som kantprofil.

Äldsta dotter gick till skolan med vår grannkompis, och yngsta dottern o jag cyklade. Jag med elcykelen o min hövding-hjälm och hon med sin superlätte Frog o vanlig hjälm. Blev 10 min sena och fick senare sms från Skolplattformen om detta. Tusan.

Cyklade sen in till kontoret vid Mariatorget, pumpade bakdäcket vid pumpen utanför biograf Victoria. Lyssnade på morgonpasset i AirPods fast en nog inte ska det samtidigt som man cyklar. Intressant gäst, svensk forskare från Oxford University som bl.a. pratade om AI, farorna framåt men också vad som kan göras för att minimera riskerna.

På designkontoret Workshop hade vi bla möte med Signify – som tidigare hette Philips – för att prata belysning i 2 timmar. Belysningen ska appliceras på olika projekt för vår stora kund Preem, som är i full färd med att ställa om från fossilt till förnybart bränsle. Satt annars mest med min MacBook o jobbade i Sketchup.

Lunchen blev micrad lunchlåda med indiskt hemlagat.

Hemma visade det sig att dotterns teaterlektion var inställd, så då kunde Alex gå på föreläsning på Sturebyskolan ang ”suicide zero”, om psykisk ohälsa för barn mellan 9-12 år o vad vi föräldrar kan göra för att vara minimera riskerna.

Nu på kvällskvisten har vi lyssnat o uppträtt med olika hits från Miss Li och Laleh o barnen har satt olika poäng på olika uppträdanden. Halloweenkläder är framplockade för morogndagens party på fritids. Själv ska jag över till grannen imorgon för utegympa på hennes terrass, ngt som vi kört i flera års tid.

Nu är det dags att gå o lägga sig för natten, och skrolla bland alla mardröms-nyheter som flödar just nu. Mkt magknip nu pga världsläget.