Mitt Liv

Berättat av Svea Karlsson

Berätta om din dag: ✏️

HEJ JAG HETER SVEA KARLSSON OCH BOR I UMEÅ 😁

Idag är det den 24 oktober 2023. Klockan är 10:14 på en tisdag nu när jag skriver det här. Nu ska jag berätta om min dag hittills.

Jag vaknade kl 06:30 och klev upp ur sängen, sen klädde jag på mig ett par svarta kostymbyxor och en svart vit stickad tröja. Sen gick jag ner och åt frukost. Till frukost åt jag vanilj yoghurt med flingor och en macka med smör. Sen tittade jag på min mobil en stund. Efter det kom min kompis Stella för att vi skulle cykla till Tegs Centralskola för att ha språkval. Jag har valt språket spanska. 07:50 var vi framme på TC för att lektionen började 08:00. När lektionen började så hade vi först läxförhör sen jobbade vi lite i arbetsboken och gick igenom vårat prov som vi ska ha om 3 veckor. Efter det när lektionen var slut så cyklade vi till våran skola som vi har alla våra andra lektioner på och den skolan heter Östtegskolan. Och den lektionen vi har nu det är att vi ska skriva det här brevet.

I världen händer det ganska mycket saker till exempel att det är krig mellan Ukraina och Ryssland, det är också krig i mellan östern mellan Israel och Palestina. Här i Sverige är det ganska mycket gängkriminalitet, men det är mest i södra Sverige.