Mitt Liv

Berättat av Stina

Berätta om din dag: ✏️

24 oktober 2023

Vaknade 02.30 och kunde inte somna om! Jag och katten Donna, som alltid sover i min säng, klev upp och satt oss i soffan. Vi startade ”paddan” och gjorde ett pussel med äpplen och bullar på. Vid 4.30 kröp vi ner igen och då kunde jag somna om.

Jag åt frukost, ingefärste, ett kokt ägg och havregrynsgröt med äppelmos, medan jag såg på morgon tv. Det var mest elände med krig i Ukraina och Israel!

Jag är ganska gammal, fyller 74 nästa månad, så för mig är miljöförstöring och krig kanske något som jag inte behöver bry mig så mycket om men jag blir ledsen för mina barnbarns skull. Önskar dom en bättre värld!!!

Hoppas förresten att den yngsta, Astrid, vill komma några dagar på höstlovet nästa vecka! Hon är nio år och världens go’hjärta!

Efter frukosten gick jag en promenad. Gick till vänners hus ca 3 km bort och hämtade en burk nykokt äppelmos som de ställt ut på trappen till mig eftersom de inte var hemma! Vädret var grått, 6 +grader och vackra färger på alla lövträd.

Skickade ett grattis-sms till Yolia som fyller 20år idag och är ute på tågluff! Yolia är systerdotter till min bästa vän Om.

Blomkålsmos (mixad blomkål med Philadelphiaost) med köttfärssås till middag.

Ringde sonen och frågade om Astrid bestämt om hon vill komma hit till ön, håller tummarna för det!

Eftermiddagen satt jag i soffan med Donna i knät och det blev en korsord- och tv-kväll, där jag följer den spännande serien ”över Atlanten”! Jag tycker att de är så modiga som törs!

En lugn och mysig dag!

Stina på Singö