Mitt Liv

Berättat av Stella

Berätta om din dag: ✏️

Stella, 12 år, Varbergs kommun

Jag bor i Stråvalla som är en liten ort utanför Göteborg. Jag går i en skola som heter Väröbackaskolan, där har jag gått sedan förskolan. Nu går jag i 6:an.

Idag så började jag med att vakna klockan 06:00 men jag går alltid upp typ 06:10. Jag åt två mackor med bara smör på och drack lite vatten. Efter jag har ätit frukost så tog jag på mig kläder, idag så hade jag en svart hoodie och ett par mörkblåa jeans. Sedan så åkte jag bil till skolan.

När jag var i skolan så började jag med Spanska, men eftersom det var FN-Dagen idag så gick min klass till flaggstången som ligger utanför skolan. Där så sjöng vi två låtar men dom kommer jag inte ihåg vad dom heter. Efter vi hade sjungit så hade vi lite NO. Men jag orkar inte skriva om alla lektioner som jag kommer ha idag så jag kommer skriva om vad jag har gjort på lektionerna istället.

Men iallafall efter NO:n så hade vi lite SO och där så sitter jag och skriver just nu. Snart så ska vi ha lite mat,och det kommer att bli kyckling korma med gryn. Efter det så har vi matte och sedan lite mer NO.

Efter skolan så kommer jag rida och jag rider på Frillesås ridskola.Just nu så rider jag Celly. Jag rider i samma grupp som Linnea. Ridningen börjar klockan 16:30 och pågår i 45 min. Efter jag har kommit hem så kommer jag antagligen äta middag, efter jag har ätit middag så brukar jag plugga lite så det kommer jag antagligen göra idag också. Sedan så kommer jag att borsta tänderna, sedan hämtar jag ett glas med vatten och lägger på mitt skrivbord som står bredvid min säng.

Efter jag har ställt glaset så ställer jag väckarklockan på 06:00, sedan brukar jag kolla på mobilen lite och sedan går jag och lägger mig. Godnatt!