Mitt Liv

Berättat av Stefanie Fölstad

Berätta om din dag: ✏️

Hej! Jag heter Stefanie och är 11 år.

I morse vaknade jag kl 07:15 och gav presenter till min kusin.

Sen åt jag frukost och det var havregrynsgröt, sen klädde jag på mig ett par leggins, ett par jeans, en tröja och ett par strumpor.

Sen borstade jag mina tänder och gjorde jag ett mellanmål till mig själv. Pappa körde mig och min storebror en liten bit till skolan men sen fick vi gå resten. När jag kom fram till skolan träffade jag min bästa kompis.

Sen började vår första lektion för dagen, vi hade fysik period och var i 6 grupper,och gjorde olika saker. T ex en grupp, skulle kolla sin jämvikt på en gungbräda, jag och min kompis vägde lika mycket.Kl 09.20 var de rast jag åt mitt mellanmål,kl 10.00 hade vi bild jag målade ett träd. Sen hade vi rast i 10 minuter. Efter rasten pratade vi om barnkonventionen. Sen skulle vi äta pizza trodde jag men istället fick vi fiskburgare. Efter lunchen hade vi svenska. Sen hade vi rast i 10 minuter . Sen hade vi slöjd och fortsatte på våra skålar. Vi slutade kl 14.45 och då gick jag och min storebror, som också slutade då,vi gick hem tillsammans. När jag kom hem åt de var min kusin som valde vad vi skulle äta till middag. Det blev nån pasta sak med kyckling, sen spelade jag uno med min kusin och min storebror, vi spelade många gånger men jag vann aldrig. Sen skulle vi äta tårta, tårtan hade någon jordgubbskräm och vitchoklad på.Sen pratade jag med min kusin tills jag skulle lägga mig.