Mitt Liv

  • Jag

Berättat av Sofia

Berätta om din dag: ✏️

Jag är 39 år gammal och bor i Norrköping. Jag vaknade 6:15, vilket är en timme senare än jag brukar för idag börjar jag kl 9 istället för kl 7:30 som jag brukar. Jag tågpendlar och har som vanligt med mig en smörgås för att äta frukost på tåget. Tåget är dock försenat, så istllet för smörgåsen, äter jag en yoghurt med kokos, torkade bananer och blåbär på Espresso House. Jag är nästan klädd i helsvart, tre lager ullunderställ och en stickad tjock ulltröja som är grå. Svarta jeans som är raka och lite lösa i modellen och slutar ovanför ankeln och svarta loafers i lack. Till det en svart ulljacka och svart fjällrävenryggsäck och hemstickade vantar och mössa i ull.

På väg till jobbet tittar jag på ett fint gammalt hus från 50-talet, jag smiter till och med in i trapphuset och fotar eftersom det är i nästan helt orört skick.

Efter jobbet går jag in på en secondhandaffär och köper en bok och en gammal julstjärna. Sedan tar jag tåget hem till mina barn och min moster, som har hämtat barnen på dagis. När barnen lagt sig vid 19 testar jag klistermarmorering som är en enkel teknik att dekorera papper. Strax efter 20 kommer min man hem från jobbet, jag duchar och vid ca 22:30 lägger vi oss. Även imorgon är det jobb, men resten av veckan är jag ledig, eftersom jag jobbar deltid, vilket är väldigt skönt.