Mitt Liv

Berättat av Smilla 14år

Berätta om din dag: ✏️

Den 24 oktober

Idag vaknade jag 06.30. Det är för tidigt för mig men jag måste vakna för att fixa mig till skolan. Så jag började att sminka mig till 06.55. Sen gick jag ner och åt frukost samt klädde på mig och borstade tänderna. Sen gick jag till skolan 07.50. För jag började 08:15. Jag är också 14 år och går i 8c på Kvarnbyskolan.

Idag var det tisdag och då har vi fem lektioner. Jag hade också 2 av mina 5 värsta ämnen. Spanska och matte det är dom ämnena som är så jävla tråkiga och jag hatar dom ämnena.

Och just det idag har jag på mig ett par svarta kostymbyxor och en grå stickad tröja. Och den stilen vi har kallas Stockholms till. Vad heter eller är eran still?

Jag slutade skolan 14:30 och gick hem då. När jag kom hem så tog jag en risifrutti med jordgubbssmak och kollade på Tiktok. Jag har en iPhone 11. Vad har ni för mobil?

Sen så åkte jag till träningen. Som var till 17:00-19:00 och jag tränar cheerleading. Efter det så åkte jag hem och åt mat och duschade. Sen så skulle jag plugga till spanska glosorna och idrott/biologi provet på fredag. Men jag kollade på Tiktok i stället. Sen gick jag och la mig

23.00 ungefär.