Mitt Liv

Berättat av Siv

Berätta om din dag: ✏️

Stockholm 24 oktober 2023.

Idag, för 50 år sedan, hörde jag uppmaningen om att skriva om dagen. Då var jag 17 år. Tyvärr blev det inte av, men idag då man kan göra det digitalt så nu gör jag det.

Klev som vanligt upp kl 7:00 det var + 3 grader på morgonen. Efter frukost kaffe, smörgås och lite morgon-tv gjorde jag mitt workoutpass hemma. Använde Youtube och av träning paret ”Juice och Toya” ett pass på 30 min därefter stretching 10 min.

Nyheterna präglades av Rysslands krig mot Ukraina och nu det nyligen startade kriget mellan Israel och Hamas i det palestinska området Gaza remsan. Dessutom har två stora fartyg krockat i Östersjön som medfört massa olja i havet. Vindarna är hårda så jobbet att försöka begränsa oljans spridning är svårt. Dessutom denna gängkriminalitet som just nu har fått stor och brutal spridning i Sverige.

Har sonen, som nu mellanlandat, hemma efter avslutade 5 års studier som nu söker jobb.

Efter lunch, sallad med marinerad fläskkarré, gick jag till Karolinska sjukhuset för att göra en röntgen på hjärtat, 6 månader efter mitt hjärtklaffsbyte. Gick sedan och handlade lite mat på vägen hem. Solen sken, + 6 grader och fina höstfärger på träden. Det blir pizza till middag idag. Mesta för att sonen ville ha det häromdagen och så hade Coop idag bra pris på ett pizzakit. Då nu får han det.