Mitt Liv

  • Siri Sannert

Berättat av Siri Sannert

Berätta om din dag: ✏️

Mitt alarm ringde klockan 06:20 och ungefär kl 07:00 gick jag upp. Jag åt min frukost som min mamma hade fixat dagen innan, overnight oats. Hon går upp kl 5 varje morgon och åker tåg till Stockholm så jag träffar bara henne på kvällen. när jag hade ätit frukost borstade jag mitt går och tog på mig min Lucia dräkt. I skolan den här veckan har vi så kallad spex vecka vilket betyder att man klär ut sig varje dag i olika teman och idag var temat, Ursäkta… jag kom fel.

Därför var jag lucia jag hade ett vitt stort lucia linne och en lampa som lyser på huvudet. Jag och min kompis gick till skolan tillsammans och sen hade vi massvis med tråkiga lektioner. Lunchen idag i skolan var en slags linsgryta med pasta och ketchup. Det var inte så jätte gott tyckte jag.

Eter lunchen hade vi en liten rast och sedan svenska. Nu har vi So och då skriver jag det här. 🙂

Vi kommer även ha idrott och sen är skolan slut. Jag bor hos min mamma den här veckan så jag går dit efter skolan. Jag kanske ska vara med en kompis, hon heter Tove. hon går p en annan skola en mig så det kan bli svårt att träfas ibland, fast vi bor en gata ifrån varandra. Min brorsa ska laga hemgjord pizza till middag, vi brukar ha pesto och mozzarella på dom. och sen ska jag göra läxor. Efter det ska jag sova, det är så här en dag i årskurs 6 ser ut. Åtmininstende i 2023!