Mitt Liv

Berättat av S

Berätta om din dag: ✏️

Tjena grabbar

Idag vaknade jag först klockan 6.30 men sov om till 7.00 på morgonen istället för jag var ur funktion. Jag började med att klä på mig blåa jeans och en grå hoodie och satte upp min lugg papiljotter. Efter det så gjorde jag min frukost, idag åt jag en toast och drack ett stort kallt glas vatten. Medan jag åt min frukost sminkade jag mig. Idag gjorde jag en eyeliner och använde mig av mindre bas än vanligt. Till sist borstade jag mina tänder och gick hemifrån runt 8.30. Jag börjar min skoldag på onsdagar 8.00 vanligtvis men hade inte min första lektion idag vilket innebar att jag började 9.35 istället. På bussen till skolan gjorde jag klart sminket jag inte hann med hemma, jag la läppenna och sedan mascara på mina underfransar.

När jag hade anlänt till skolan gick jag till min första lektion som var kriminologi. Idag skrev vi om neuropsykologiska teorier, diagnoserna psykopati och borderline från oken. Efter det kollade vi på en film och svarade på frågor kring filmen. När lektionen var slut vid 10.50 hade vi lunch. Istället för att äta skolans kattspya med bajs (kassler med potatisgratäng utan smak) gick jag och Ay-Linn till Pinos. Stockholms bästa kebab #bigrecomend #kransensfinest.

När vi kom tillbaka till skolan hade vi svenska och efter det pedagogik som jag fortfarande har när jag skriver detta. Vi slutar 14:20, någon gång vid 15:30 är jag hemma. Då ska jag plugga religion till mitt seminarium imorgon och sen kolla modern family #älskar. Efter 2-3 avsnitt kommer jag fixa mig för kvällen och sedan läsa en engelska bok som jag nästa vecka ska ha oraltest på. Jag satsar på att gå och lägga mig runt 00:00.

Adjö, MVH Sara