Mitt Liv

Berättat av Ruben

Berätta om din dag: ✏️

Varbergs kommun, namn: Ruben, ålder: 12

idag vaknade jag ungefär kl 06:00 och låg i sängen och kollade på min mobil i ungefär 30 minuter på min mobil. Sen åt jag frukost, idag åt jag risgrynsgröt med sirap och mjölk. Efter jag hade ätit min frukost gick jag tillbaka till min säng och kolla på min mobil igen. Jag tog på mig mina kläder 10 minuter innan bussen kom.

Sedan kom bussen 07:18. Jag och min stora syster ner för våran backe som vi måste gå ner och upp för varje dag. Sen satte vi oss bredvid varandra nästa längst fram på bussen. Vi brukar alltid sitta bredvid varann om inte hon ska åka med en kompis.

Runt 07:30 kom vi fram till våran skola, Väröbackaskolan jag satt mig bredvid min kompis med min mobil och kollade Tiktok tills klockan blev kl 07:55 då gick vi in, lämnade in min mobil och gick till våran flaggstång för att fira FN-dagen. Hela skolan samlades runt flaggstången och vi sjungde 2 låtar. ”I natt jag drömde” och ”lika unika”. nu orkar jag inte skriva mycket mer. men på höstlovet ska jag äta Rose garden med min mamma det är en asiatisk buffe. Jag ÄLSKAR asiatisk mat.