Mitt Liv

Berättat av Robert

Jag kallas Bäba och är 12 år. Egentligen heter jag Robert. Vi är 14 st. i klassen. Jag går i klass 6. Våran lärare heter Åke och är 40 år. Vi går i en skola som kallas kyrkskolan och vi är 6 klasser i kyrkskolan. I en lokal är det klass 1 och 2 i en annan lokal är det 3 och 4 Och i ett annat hus lite längre ner går 5 och 6. Nästa termin ska vi till en större skola där det går 7 och 8 och 9.

På rasterna spelar vi Schack, bord tennis, fotboll och mini-tennis.

När jag kommer hem så får jag kaffe. Sen går jag ut i verkstaden och bygger på min mini-bike. I min familj är vi 8 personer och 2 katter och en hund. Min mamma heter Maj-britt och min pappa heter Gösta och min stora syster heter Ulla-Bethe och min storebror heter Torbjörn och

min lillebror heter Urban och min lillesyster heter Ann-cathrine och min allra minsta bror heter Magnus. I går kom oljebilen och vi fick 5000 liter till oljepannan så att vi får varmt i skolan. Vi ska snart gå äta.

När vi har ätit ska vi ha musik sen ska vi skriva om oss. Sen ska vi till slöjden och jag har syslöjd och vi har också träslöjd. Jag håller på med att knyta makrame. Min sy fröken heter Britt . Jag går på dansskola på tisdagar och bygger kanot på måndagar. Vi är 7 st. som ska bygga en varsin kanot. Vi har gjort en kanot. Den skulle han som vi lånade formen av ha. Vi håller på med den första. Den ska Dag ha. Jag och Torbjörn ska ha en blå färg på våran kanot. Snart ska vi spola is. Då kan vi åka skridskor. Det är toppen: