Mitt Liv

  • Rebecka Lööv

Berättat av Rebecka Lööv

Berätta om din dag: ✏️

Tisdagar är de bästa dagarna! Då har jag och min dotter (som på söndag fyller 1 år) bebissim. Som vi älskar denna aktivitet. Jag känner även att den kanske är extra viktig just nu då hösten börjar blir ganska grå och kall. Men hittills tycker jag att det har varit en riktigt grym höst, många dagar har varit så vackra med solsken och inte så mycket regn!

Även idag har vi klarat oss från regn, så det var gött och kunna cykla till simskolan.

Det har varit en ganska bra dag även om konflikten mellan Israel och Hamas verkar trappas upp. Jag blir så fruktansvärt berörd och påverkad, så pass att jag har slutat kolla på klipp och videos på insta. I början ville jag veta men det finns en gräns för hur mycket man klarar av. Sen jag blev mamma har även min hjärna förändrats, klart jag blev påverkad tidigare av hemskheter men nu klarar jag väldigt lite. Varje kväll när jag nattar Alba tänker jag på hur tacksam jag är för att hon får somna i min trygga famn. Jag blir så ledsen när jag tänker på alla barnen som drabbas i kriget. Efter 10-11 dagars bombande i Gaza rapporterades det om över 1000 döda barn. Det är svårt att ta in. Och så alla barn som blivit föräldralösa eller kidnappade av Hamas. Hjärtat går sönder. Nu måste världen trycka på så man kan få till ett vapenstillestånd. Så dödandet upphör omedelbart.

För övrigt, i skrivande stund streamar jag matchen mellan Växjö Lakers och Frölunda och mitt älskade Lakers gjorde precis mål 2. Inte många minuter kvar så nu kan vi nog räkna med vinst.

Undra om någon läser detta nu? I så fall, hej! Njut av varje dag, var snäll mot andra människor, tänk positivt och sprid optimism. Vi mår bäst så.

Over and out /Rebecka Lööv