Mitt Liv

Berättat av Otto

Berätta om din dag: ✏️

Jag heter Otto och är 13 år, jag går i åttan första terminen och vi går 22 personer i min klass men snart kommer det 3 personer till. Min mentor heter Daniel och han är 40 år gammal. Idag hade jag idrott på morgonen och det var på en annan skola på grund av att det är fullt på min skola. Vi började klockan 08:05.

Efter idrotten hade vi So lektion i 1 timme och 25 minuter, vi hade geografi och vi läser om hållbar utveckling vilket är skit tråkigt. Det enda jag tänker på varje dag är att komma hem och spela.

Efter So har vi lunch, idag blev det fiskbullar vilket ingen gillar, de är så äcklig smak och konsistens. Jag gick till ICA istället och köpte godis. Och som vanligt tänkte jag på mitt spel.

Sen hade vi två jätte tråkiga lektioner vilket var spanska och teknik. Efter de var slut gick jag till min elspark och började åka hem.

Hemma satte jag mig och spela i typ 4 timmar sen åt jag middag, det var stuvade makaroner med köttbullar. Vilket jag älskar, sen fortsatte jag att spela utan paus fram tills klockan 23:00 som är en grej jag hatar för att jag vill spela längre men jag kan inte för det är skola imorgon.

Tack för mig.