Mitt Liv

Berättat av Olof Karlsson 7D Kvarnbyskolan

Berätta om din dag: ✏️

Hej jag heter Olof. Jag vaknade klockan åtta den 24 december av att jag var snuvig, precis som dagen innan. Min mamma hade sjukanmält till skolan på kvällen dagen innan. Jag gick upp ur sängen och tog på mina jeans, min gröna T-shirt och en grå tjocktröja som låg i min fåtölj. Sedan gick jag ner för trappat och tog fram frukost. Det blev fil med müsli och en macka med smör och ost som vanligt. Min pappa packade ihop allt han behövde när han skulle åka till München klockan tio. När jag hade ätit färdigt så borstade jag tänderna och satte mig i soffan och kollade på gamla orienteringstävligar från Youtube som vm-2021 och tränade på de korttricken som jag hade lärt mig dagen innan. När jag hade suttit där i kanske 1 timme så var det dags att börja med skolarbetet.

Jag började med att öva på lite franskaglosor som gick ganska snabbt. Efter det så pysslade jag lite små halloween figurer av papper för att det är ju halloween snart. När jag var klar med det så skulle min pappa åka så då sa han hejdå. Sen gick jag tillbaka till skolarbetet och övade på det som jag skulle haft kemiprov idag men jag var ju sjuk så jag kunde inte göra det.

Nu var det dags för lunch så jag gick ner i källaren och hämtade en tacopaj från frysen och stoppade in den i mikron i 2,5 minuter. När den var färdig så tog jag en gaffel och kniv och åt upp den.

Efter det så hämtade jag min kalle anka pocket och läste ut den. Jag ringde min mamma och hon tyckte att jag skulle ut och gå en promenad så jag tog ett par hörlurar satte på podden VAD med ijustwanttobecool och tog en lång promenad på 50 minuter. Sen så satte jag mig och spelade lite spel på mitt Xbox tills min mamma kom hem.

När hon kom hem så spelade vi pingis på vårat ute pingisbord. Men sen skulle hon på en promenad så jag gick in och bakade lite haloweenkakor. När jag var färdig hade min mamma från promenaden och storasyster från en orienteringsträning kommit och då åt vi mat som var köttbullar och falafel.

Till sist så satte vi oss i soffan och kollade på kockarnas kamp och efter det borstade tänderna och gick å la oss och somnade.