Mitt Liv

Berättat av Ola

Berätta om din dag: ✏️

Vaknade ganska sent vid 07:30 eftersom jag varit förkyld och ville passa på att sova lite till extra, eftersom jag inte hade något tidigt möte.

Resten av familjen var redan uppe: min fru hade redan åkt till jobbet, 12-åringen smorde in sig med sina hudkrämer och åkte till skolan. 15-åringen fick jag ligga på att komma iväg till sin praoplats, han är seg i starten alla dagar.

Jag åt min vanliga frukost: fil med müsli, två mackor, kaffe. Kollade mejlen och Facebook och gjorde en lektion Duolingo (jag lär mig japanska).

Cyklade till företaget jag skulle jobba med idag, mötte min konsultkollega i receptionen och hade sen ett möte med fabrikschefen. För en gångs skull – vet inte när det hände senast – hade jag glömt telefonen hemma på nattduksbordet, så när vi tog lunch cyklade jag hem och hämtade den.

Lunchen var en överraskande god thaiwok.

Kom tillbaka till kundföretaget, träffade vår kontaktperson och vi höll sedan en workshop med hennes team under eftermiddagen.

Vi promenerade därifrån efteråt och debriefade workshoppen. Bra möte. Jag cyklade hem nöjd och träffade barnen, som jag sedan skjutsade till fiollektioner.

Åkte själv iväg och tränade karate, hämtade barnen igen och kom hem ganska sent framåt 20 och då åt vi ugnspannkaka som min fru gjort medan vi var borta. Vi äter alltid minst en bit med nyttiga tillbehör (i detta fall rom, créme fraiche, lök och kål) innan vi får ta sylt och grädde.

Sedan förhörde jag tolvåringen inför provet dagen efter, kollade sociala medier och gjorde lite mer Duolingo innan jag duschade. Sen gick jag till sängs och läste bok innan jag till slut somnade vid 00:30.