Mitt Liv

Berättat av Noah

Berätta om din dag: ✏️

Idag tisdag 24/10 2023

Tjo min fkn, min bröder och systrar och icke binära, jag är 16 år och precis hoppat av skolan det var inget för mig, jag behöver escapes the matrix och tjäna pengar på egen hand. dricker öl dagligen och tränar sällan, just nu bor jag i dubai. tjänar extrema pengar. ska precis beställa in en wagyu köttet som jag ska smaska i mig.

När jag kommer hem ska jag dra en Tarzan, Jag ska ta min Lambo. Helt ärligt, dom här miljömupparna kan dra åt skogen, för vem bryr sig.

Glömde mig rollen hemma så jag ska hem och hämta den, och då passar jag på att dra en tarzan. Sen tog jag en tupplur för det var jobbigt att gå till ferrarin, jag behöver bogseras in i lambon.

Mina polare brukar jämföra mig med olof k gustafsom men jag tycker att jag inte är så fet, men hatar att träna så det är ju likt.

Blev lite hungrig så jag åkte ner och klippte lite happy meal från donken med nio pack nuggets.

dagligen äter jag 10 000 kcal, skulle klara sampes kcal, försök hur lätt som helst.

Oj, klockan blev Bolibompa time nu ska jag titta på Bolibompa och göra drakdansen, sen börjar kvällsjobbet där jag dricker monster till och även ostbågar, vi gibbar forre och bygga skybase. hoppas på vinna jag är väldigt bra imon ska jag upp och gibba wc i forre mitt nickname är bugha. jag är extremt bra på triple edit.

Sen vid klockan två tar jag elkicken i lägenheten till sängen, ibland ramlar jag och då får jag sova där den natten. Sist av allt drar jag en tarzan.