Mitt Liv

Berättat av Nellie Edell

Berätta om din dag: ✏️

Hej dagbok

Jag heter Nellie och är 12 år. Jag går i Väröbacka skolan och det finns tre hus som det går olika årskurser i. Jag går i mittenhuset som det kallas på nedervåningen. Bredvid mitt klassrum går det årskurs 4. På övervåningen går det årskurs 6 och 5, vi har också ett till hus där alla andra klasser går och där matsalen är.

När det är rast så brukar jag och några från klassen göra king oftast eller några andra bollspel.

Idag är det FN dagen och på morgonen när vi skulle ha spanska så behövde vi skippa lite av spanskan för att vi skulle gå ut till flaggstången och sjunga men efter det så behövde vi gå direkt på spanskan. På spanskan så övade vi på några ord och gjorde en lek sista tiden vi hade kvar.

På fritiden så brukar jag träna fotboll och hänga med kompisar. Men på fredag så ska vi ha avslutning på fotbollen, då ska jag och mitt fotbollslag till Göteborg och kolla på när damerna spelar i fotboll mot Schweiz. Det är ju också snart Halloween på tisdag, då ska jag vara med några av mina vänner. Då ska vi gå ut på bus eller godis med varandra och sen sova över. Vi ska ha matchande dräkter, vi ska vara nunnor.

Idag på morgonen så gick jag upp kl 06:10. Jag började med att klä på mig och jag valde ett par mörk blåa jeans med en svart hoodie. Sen så åt jag frukost och jag en macka med smör och ost, det var inte så gott för jag gillar inte det så mycket. Jag borstade tänderna och sen åkte jag till skolan. Men nu måste jag varkeligen gå ska på rast men hejdå.