Mitt Liv

Berättat av Nathalie Ahlman

Berätta om din dag: ✏️

Hej jag heter Nathalie men kallas för Natti eller Natta av nästan alla. Jag går i årskurs 6 och vi är 28 st i klassen och våran mentor heter Elin. Hon är superbra. Idag vaknade jag vid klockan 07:15 i morse och skolan började klockan skolan 08:30. I skolan har vi inte haft något ämne som jag tycker om. Just nu har vi SO. (och det är ju inte så kul). Den här veckan har vi något som kallas för spexvecka. Det är att man får klä ut sig till olika teman varje dag i veckan. Idag var det temat ”Ursäkta jag har kommit fel”. Jag har på mig mina urläckra ridkläder.

Jag ska även rida idag! Jag går på en ridskola ungefär en kvart från där jag bor och den är jättebra. Det ska bli så himla kul och idag har vi markarbete. Jag hoppas att jag får min favvo häst Talia. När jag kommer hem ska jag äta och sen åka till stallet och ägna resten av dagen där. Jag brukar vara där tills mamma eller pappa beroende på vem som jobbar hemma och vem som jobbar i Stockholm kommer hem med tåget så brukar de hämta upp mig direkt eller så åker någon hemifrån och hämtar.

Men om jag inte hade varit i stallet på eftermiddagen efter skolan så skulle nog jag åka hem med bussen och sen skulle någon hämta mig på busshållsplatsen eftersom att min buss inte går hela vägen ut till mig och det är för långt för att gå.

Och när jag kommer hem så brukar jag ibland äta och hitta på något roligt. Men oftast så tittar jag på mobilen en stund och kommer inte på så mycket mer att göra.

I min familj så är vi fyra barn (med mig) och två vuxna. Vi barn är två tjejer och två killar. Jag är 12 år, min äldre bror är 14 år, min äldre syster är 16 år och min äldsta brorsa är 18 år.

Sedan brukar jag lägga mig ganska olika tid men igår så la jag mig vi kl 22:00. (Vilket mamma tycker är försent)