Mitt Liv

Berättat av Moritz

Berätta om din dag: ✏️

Idag vaknade jag 06.50 och åt frukost som var gröt, sen cyklade jag till skolan klockan 08:00 till skolan. Under skoldagen så skrev vi en text som var om en film som heter Forrest Gump. Efter skolan så ska jag plugga på biologi prov som handlar om kroppen och blodomloppet och kanske tyskan som jag har valt som andra språk. Jag valde tyska för att jag vill bli entreprenör och då kan tyska vara bra att kunna.

Sen ska jag ta bussen lilla ut till torslanda för att köra kart(en typ av go kart fast den är snabbare). På Karten så kan jag köra länge för vi har köpt nu bensin jag har även lärt mig lite nya tekniker för att bli snabbare och kommer kanske slå mitt rekord runt banan.Den karten jag kör är av märket intrepid och med en motor från märket Rotax klassen som jag kör är J125. JAg ska också hålla tummarna att inte motorn sprängs eller att någon annan incident sker.

Jag kommer hem runt halv nio då så ska jag kanske programmera eller prata i ett discord samtal(discor är en populär chat och prat tjänst) eller så ska jag kanske plugga får se om jag har hunnit göra det som behöver göras.

Mitt hus är ett par hus som är vitt. Efter Karten så ska jag kanske också spela lite datorspel på min raspberry pi som jag gjort till en emulator eller bara spela med. På fritiden gillar jag att spela, programmera, motorsport.