Mitt Liv

Berättat av Molly Ström

Berätta om din dag: ✏️

Jag började dagen av att vakan klockan 06.00 av mitt alarm. Men sedan somnade jag om igen. Men som tur var hade jag ett till alarm som gick 06.10. Fast jag somnade om igen ändå. Tillslut gick mitt sista alarm klockan 06.30 och då gick jag upp.

Jag började med att ta på mig kläder inför dagen och sedan göra min rehab för mina knän, min fotled och min handled. Sedan så sminkade jag mig lite och gick ner för att äta frukost som bestod av flingor och müsli.

Därefter packade jag min gympapåse, borstade tänderna och tog på mig ytterkläder. Men innan jag gick till skolan gjorde jag en snabb liten Tiktok.

När jag väl kom till skolan så sa mina vänner till mig att jag inte behövde gympapåsen för vi hade teori idag. Så jag packade den helt i onödan.

Vi började dagen med en tråkig So lektion och sedan matte. Efter det hade vi 25 min rast. På rasten spelade jag kort och gjorde en lek som heter marshmallow tror jag. Sedan hade vi träslöjd där jag fortsatte på mig grytlapp. Efter slöjd var det lunch och det blev potatisbullar med blodpudding som är den godaste maten man kan få i skolan.

Som tur var hade vår Idrott blivit framflyttad 20 min så nu hade jag 1h 20min rast. På denna rast så spelade jag kort, pingis och ett fotbollsspel. Sedan på idrotten skulle vi bara spela in oss i grupper och prata om hälsa.

Därefter hade vi mentorstid där vi pratade om något som jag inte kommer ihåg.

Vi slutade 15:15 men jag kom inte hem förens 15:40 för jag fastnade i en hiss jag tar varje dag eftersom jag bor uppe på ett berg. Det händer ganska ofta så jag är ganska van. Jag kom ut genom att dra upp dörrarna om någon undrar.

När jag kom hem satte jag mig i soffan och pluggade lite So eftersom vi har något slags prov på fredag. Jag satt där i ca 2h. Efter det så brukar jag ha gymnastik men eftersom jag är skadad så får jag inte träna så jag satte mig och kollade på min favvo serie medans jag åt nudlar. Sen kom min mamma hem och då gjorde jag lite rehab och sen kollade jag tiktok tills jag skulle sova ca 22:00.