Mitt Liv

Berättat av Milo

Berätta om din dag: ✏️

Idag vaknade jag ganska tidigt, jag kände mig inte hungrig så jag struntade i frukosten för att sova lite mer. När larmet ringde igen fick jag tvinga mig själv ur sängen. När jag hade gjort mig redo gick jag till skolan, jag bor nästan precis bredvid skolan så det tog bara någon minut att komma dit. Det var en ganska vanlig dag, efter idrotten hade vi lunch så jag stack hem en stund och käka en macka och spela lite på min bas.

När jag kom tillbaka till skolan så hade jag kemi och teknik, inte de roligaste ämnena men vi hade labb på kemin. Efter det var det ett hemkunskapsprov som var väldigt enkelt.

Efter skolan brukar jag oftast gymma men idag var det vilodag. När jag kom hem spelade jag lite gitarr och snackade med mina kompisar en stund. 18:45 ringde en annan kompis, Edde, som frågade om jag ville köra fotboll. Så jag sprang ner till planen, jag hade inte behövt springa för att den ligger precis bredvid min lägenhet, men jag behövde lite uppvärmning.

När jag kom in igen var jag ganska kall, jag hade glömt jackan hemma. Jag spelade en stund sen käkade jag middag. Det var kyckling och ris med en omelettmacka. Jag gick och la mig en stund efter middagen.