Mitt Liv

Berättat av Loke

Berätta om din dag: ✏️

Idag vaknade jag upp 06:45 och gick upp på ovanvåningen för att säga godmorgon till familjen. Jag har 2 biologiska brödrar, en bonus bror och en halv syster. Efter jag har hälsat på min familj så fixar jag till mig inför skolan. Till frukost idag så åt jag 2 runda mackor med kyckling på.

Varje morgon så cyklar jag på min cykel till skolan. Lite jobbigt när det börjar bli kallt men jag klarar det ändå. Det tar ungefär 10 – 15 minuter att cykla så det blir ju en perfekt morgon motion när man fortfarande är trött.

När jag kommer till skolan så låser jag in mina saker i skåpet och tar ut böckerna för att gå på lektion. Min favorit lektion är historia. Vi har precis fått höra att man kunde skicka in sådana här minnen och det tyckte jag lät kul. Annars i vanliga fall så jobbar vi med ”ifall att” där man ska skriva en text om ifall att något hade hänt annorlunda innan i tiden och hur det skulle påverkat oss nu.

Efter skolan så cyklar jag hem igen och brukar koka nudlar. Den bästa smaken på nudlarenligt mig måste vara en med smak av kyckling. Efter jag har käkat så ringer jag min flickvän för att se om hon vill plugga tillsammans och det vill hon alltid.

Efter jag har varit och pluggat så cyklar jag hem igen och tittar på T:ven med min familj och umgås lite innan man ska gå och fixa till sig innan man ska lägga sig igen.

Detta är en typisk vardag för mig:)

//Loke 17 år