Mitt Liv

  • Liselott Evasdotter

  • Liselott Evasdotter

Berättat av Liselott Evasdotter

Berätta om din dag: ✏️

Larmet på telefonen ringer kl 6.00. Jag har sovit hyfsat. Jag cyklar alltid tidigt till jobbet för att slippa morgonrusningen. Maken gör havregrynsgröt och äter i lugn och ro, jag gör mackor och te på förmiddagsrasten på jobbet.

Har inte fått routern än så jag kopplar upp datorn via telefonen. Några talgoxar sätter sig på fönsterbrädan och robotgräsklipparen tuffar på utanför fönstret.

Jag förbereder en kort introduktion till AI för mina kollegor. Lyssnade på en föreläsning ich tänkte visa hur man gör AI-genererade bilder och att man kan ställa jobb-frågor och få hyfsat bra svar. Jag är sådär intresserad men håller med min chef om att det är viktigt att försöka hänga med i utvecklingen.

Kl 15.30 cyklar jag hem. Jag brukar ta en väg genom skogen eftersom det är mindre med folk där. Har haft gula ärtor i blöt och lagar ärtsoppa och pannkaka till middag. Tycker det är kul att värna kulturarvet samtidigt som det är billig mat.

På kvällen ligger vi i varsin soffa. Jag kollar flödet i sociala medier för länge och läser en bok om vikingar. Maken har skruvat ihop en fårskinnsfåtölj vi köpt från Mio och fått hemlevererad och svarar nu på jobbmejl. Lägger mig vid halvtio vilket de flesta tycker är tidigt, men jag tycker det är skönt att sova ordentligt.