Mitt Liv

  • Lisbeth

Berättat av Lisbeth År 2023

Berätta om din dag: ✏️

Idag vaknade jag strax före 07, min man var redan och simmade, inte kommit hem ännu. Funderade över allt som skulle göras. Tvättade mig o borstade tänderna, känner mig lite kulen. Svarta byxor m bälte,svart tröja med ränder och letar på en ullkofta. Nu känner jag mig varm o skön!

Till köket och gör klart frukosten, chiagröt med havremjölk,2 kokta ägg/kaviar och ett litet glas proviva. Efter som jag ”joddar” så blev det 4 droppar Lugols också. Dukar fram och mannen kommer hem.

Vi äter framför tv:n o dricker kaffe. Strax före 09, på med skor o vindtät jacka för oss båda och ut till bilen. Min tur att köra,min egen svarta volvo v50. Skrapar bilrutorna, har varit lite kallt inatt,ska köra försiktigt. Tankar bilen, lika dyrt fortfarande! Vansinne!

Nu går resan mot Ludvika från Köping ca 12 mil enkel väg. Resan går bra,vi är framme lite tidigare och fikar,kaffe m liten macka inne på gallerian. Köper en finare choklad till kommande glöggpresent,luktar så gott! Vi åker till Bladh,en man som arbetar som osteopat,men jag undrar om inte han har fler gåvor. Han vet nästan redan var jag har problem innan behandling påbörjas. Den enda jag litar på när det gäller min kropp! Det blev en helkroppsjustering nästan. Jag har ju ramlat för 12 veckor sedan och inte blivit bra än,mina revben tog största smällen.Vi pratar mkt och skrattar, efteråt känner jag mig som en ny människa o lite öm. Min man har redan fått sin behandling och känner sig mkt bättre. Träffar en äldre dam i väntrummet,som även hon har fått hjälp, vi pratar lite om hur världen har blivit..mord,sprängningar,hot osv.

Ut till bilen och åker mot Köping,men med stopp efter vägen. Stannar först i Hagge,ville köpar lite mer till gravsmyckning,men de stänger för säsongen,så nada. Åker vidare till Söderbärke,stannar på Ica,köper en liten grankrans. På kyrkogården går vi till familjegraven,farmor/farfar och numera även min mamma o pappa. Min yngsta bror har grävt ned längre kantlister till rabatten o planterat ljung. Jag lägger ned min tidigare köpta krans,vacker med 4 röda rosor i,symbol för oss 4 syskon. Ändrar lite på lyktan o säger hejdå sålänge. Det blåser och är gråkallt så vi går till bilen. Nu går färden till Fagersta och Charlies,där vi äter en sen lunch,men goood!

Sista anhalten i Fagersta är kyrkogården,där min älskade,saknade yngsta son är begravd. För 2 år sedan avslutade han sitt liv,31 år gammal. Något som jag sörjer varje dag. Ständiga funderingar om jag missade alla signaler och ångest över vilken ångest han måste ha genomgått.

Lägger grankransen och i mitten en gravdekoration i vas,vackert!

Tänder ljus för honom i gravkapellet.

Nu åker vi till Köping, varit borta hela dagen o känner mig trött. Kaffe o kokosboll, vilar.

Senare tar vi nån smörgås,vi är såå trötta efter både resa o behandlingar,så sängen känns fantastiskt skön,somnar tidigt!!

Tack för idag.