Mitt Liv

Berättat av Linus Olbe

Berätta om din dag: ✏️

Hej, mitt namn är Linus jag är 13 år gammal och jag ska berätta om min dag. Jag vaknade på morgonen och tog en dusch efter det gick jag och stekte ägg som frukost. Sen kom min kompis till mig och så gick vi till vår andra kompis också gick vi till skolan.

Vi började med SO och lästid men jag hade ingen bok så jag fick måla det var en tråkig lektion. efter SO hade vi matte jag gillar matte nu när jag förstår det. efter matten hade vi träslöjd jag är bra på det jag är nästan klar med det vi gör.

Nu var det dags för lunch det blev potatisbullar med blodpudding med lingonsås jag tog tre portioner sen var jag jätte mät. Vi hade en jätte lång luchrast så jag och mina kompisar gick och spelade fotboll en stund sen kom mina andra kompisar från en annan klass det var många som var på plan.

nu hade vi idrott vi hade inte riktig idrott vi hade teori det var jätte tråkigt men vi fick sluta tidigare. Sen till slut hade vi mentors tid sista lektionen för idag den var bara 30 minuter lång. Sen kom jag hem och så skulle jag ha träning (tennis) efter träningen så åt vi middag, vi käkade sushi vilket är min favorit mat.

Efter jag hade ätit så gick jag till mina kompisar i en lång stund sen när jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig direkt.

av Linus Olbe

klass 7C