Mitt Liv

  • Linnea Hansen

  • Linnea Hansen

  • Robin Karlsson

Berättat av Linnea Hansen

Berätta om din dag: ✏️

Idag tog Robin med sig Albert till skolan så jag, Tage och Gösta fick sova till 0800. Vi tillbringade morgonen med att försöka få i alla frukost. Ingen macka blev uppäten.

Gösta åt gröt så vilt att han fick duscha, Tage kan ha fått i sig en vindruva.

Sen ville jag torka våra extremt smutsiga golv. Detta var en enorm utmaning eftersom Gösta just lärt sig klättra och kan inte sluta.

Vi hämtade en glad Albert på skolan, han hade fått en fin teckning av Ester som ville leka och var jätteglad, han hade ätit lasagette på skolan och tyckte det va helt ok. Jag och Tage hade värmt en matlåda med lasange från frysen. En sån man gör direkt i glasmatlådan.

När paddorna laddat ur på eftermiddagen så låtsades jag att jag inte kunde hitta laddarna och jag slapp bråka om skrärmtid. Eftermiddagen blev mycket mysigare och alla barn lekte med mormor som kom efter hon slutat jobbet. Det byggdes Lego i flera timmar. Med laddade paddor hade det aldrig hänt.

Sen åt vi korvsås och pasta med mormor innan Robin kom hem strax efter sex.

Jag fick reda på att jag fått högsta betyg på en kurs jag löst på Linköpings universitet, så enormt skönt eftersom jag pluggar med tre barn under sex hemma så är det minst sagt en utmaning.

Nu sitter jag i soffan med Tage och Gösta och kollar på bluey. Vi väntar på att läsa saga och gå och sova. Bara Albert somnar och Robin inte somnar mitt i läggningen.

Jag vill sitta i lugn och ro i soffan, kolla på tv och sticka vantar till Albert för det börjar bli kallt nu.