Mitt Liv

Berättat av Linda

Berätta om din dag: ✏️

Larmet gick kl 7 och jag började nästan omedelbart att arbeta i sängen, med laptoppen i knäet och med en kopp kaffe som sambon bryggt.

Efter en dusch kollade jag väderappen för att kunna välja kläder. Det var inte många plusgrader så det fick bli en stickad kofta över kostymbyxor och linne. Bruna chelseaboots oc en grön vattentät jacka till det för säkerhets skull. Skinnhandskar.

Prick klockan 9 gick jag ut ur porten – det vet jag för jag hade Morgonekot i lurarna – och tog cykeln till min kollega 3 kilometer bort för att ha en halvdag med vår lilla avdelning på sex personer, i hans trivsamma vardagsrum. Han bjöd på hemgjord tomatsoppa på hemodlade grönsaker, och en annan kollega hade bakat en klassisk gammaldags sockerkaka. Mycket gott alltihop.

Det är skönt att inte bara ses på kontoret som vi har i Alvik strand, utan få lite miljöombyte.

Hemma igen vid 13.30tiden tog jag en tupplur på gästsoffan innan jag jobbade vidare några timmar. Sen hände inte mycket förrän bonusdotterna kom hem från sin gymnastikträning vid 20-tiden på kvällen, och min sambo stekte quesadillas till oss alla tre. Därefter var det strax läggdags.