Mitt Liv

Berättat av Lina Van der Donck

Berätta om din dag: ✏️

Hej!

Jag heter Lina och är 11år, jag fyller år den 17 Augusti!

Jag går på en skola som heter Orust Waldorfskola.

Varje morgon vaknar jag av att mamma eller pappa kommer och väcker mig.

Vi bygger en påbyggnad till vårt hus. Så imorse när jag kom ner för trappan så fanns det inget golv i vår hall, det fanns bara några plankor att gå på.

När jag kom ner i köket var klockan redan mycket. Jag hann bara äta två små mackor med honung, sen fick jag springa till skolan. När jag kom fram hade vi mekanik period. Vi skulle vara två och två. Jag var i grupp med min bästa kompis Stefanie. Vi skulle prova lite olika grejer vid olika stationer. Den första stationen jag och min kompis var på skulle vi gunga gungbräda. Vi skulle göra så att vi hamnade i jämvikt o.s.v. (fast vi vägde lika mycket)

Den andra stationen vi var på skulle vi använda ett spett för att flytta stora stenar. Sen den tredje då skulle vi köra upp den andra i en skottkärra för två plankor, den ena var kortare men brantare och den andra längre men bara lite lutande. Jag tyckte att det var för lätt så jag skjutsade upp henne för en liten backe och en flack. (det var ungefär 300 meter)

Sen gick vi in, till den fjärde stationen. Där vi skulle rita en skruv och skriva varför den ser ut som den gör. Sen hade vi rast, då åt jag min frukt.Sen hade vi bild. Då skulle vi måla vått i vått, med övergångar.

Sen hade vi en till rast. (den var kortare)

Efter rasten hade vi SO, då pratade vi om barnkommenkonen. Sen skulle vi äta lunch, alla trodde att vi skulle äta pizza men jag vet inte varför vi inte gjorde det men vi fick hamburgare istället.(det var inte kött men fisk)

Efter lunchen hade vi en till kort rast. Sen svenska då skrev vi på datorn (Då började vi skriva den här texten) Sen hade vi träslöjd. Vi gör träskålar. Det var den sista lektionen innan lovet, för efter lovet ska vi ha syslöjd och sticka lovikkavantar. (jag längtar)

Efter skolan gick jag hem. När jag kom hem åt jag fil med musli, sen tog jag datorn och gick upp i mitt rum, jag gick in på Netflix och började se på Bake squad. Efter en stund ropade mamma att jag skulle komma ner och hjälpa henne och min bror Aino att flytta en stor säck med hasopor. (det vägde väldigt mycket och det var svårt att få in den genom dörren)

Jag gick upp till mitt rum igen och började pyssla, medan jag lyssnade på Harry Potter (det var bok 7) Sen virkade jag en liten stund. Efter ca två timmar kom mamma upp och frågade om jag kunde hjälpa henne med maten. Jag följde med henne ner. Vi skulle äta lasagne (min favoritmat) Efter ca en timme skulle vi äta. (det var jättegott)

Sen gick jag upp till mitt rum och lyssnade vidare och virkade vidare. Efter en stund kom mamma upp och sa att jag skulle släcka lampan men att jag fick lyssna vidare.

Jag låg i min säng i mörkret och lyssnade på Harry Potter. Harry Potter dalade ner, och de röda och gröna förbannelserna flög runt (många förbannelser var dödliga) efter en liten stund såg Harry VOLDEMORT.!!!!!!!!!!! Voldemort sköt massa förbannelser mot Harry, men plötsligt försvann han, Harry blev förvånad men lättad. Sen dunsade han ner på marken, precis då kom mamma och stängde av.

Efter en stund somnade jag.

Slut!!!

Denna berättelse är skriven av Lina Van der Donck!