Mitt Liv

Berättat av Liam

Berätta om din dag: ✏️

Liam, 12 år

Varbergs kommun

Jag heter Liam. Jag är tolv år och och går i sjätte klass på Väröbackaskolan. Jag bor inte så långt bort så jag brukar gå till skolan. Min farfar bor ännu närmare och det är bara 200 meter ifrån skolan. På sommaren cyklar jag till skolan varje dag.

Idag var det FN-dagen och vi sjöng vid flaggstången med alla andra klasser på skolan. Efter det så hade vi Spanska och det var kul. Efter det hade vi rast i tio minuter. Jag gillar att spela fotboll men idag gjorde vi volley boll. Vi brukar spela king. King är en lek där det är fyra kvadrater och en boll, man ska försöka få ut dom andra genom att skjuta bollen på deras rutor.

Idag har jag på mig svarta jeans och svarta sockar med en tröja med mitt fotbollslags märke på. Vi heter Värö united. Jag gillar att spela på min dator. Mitt favoritspel heter Fifa 23 och det är ett fotbolls spel men för en månad sedan kom det ut ett nytt, det heter EA FC 24. De gör nya varje år och jag har Fifa 18, Fifa 19, Fifa 21 och Fifa 23.

Snart är det halloween och jag ska bus eller godis med mina grannar. Jag ska också på husvagns semester till Apelvikens camping i Varberg och där ska vi vara i tre dagar nu på lovet.