Mitt Liv

Berättat av Leena Johansson

Berätta om din dag: ✏️

Efter en natt med halvdålig sömn, hade ont i halsen redan dagen innan, då det stack som nålar i halsen, bestämde jag mig för att ringa till jobbet och sjukskriva mig, ingen idé att gå sjuk till jobbet.

Efter en mugg kaffe med mjölk och uppvärmda croissanter i ugnen tillsammans med mannen, som är pensionär sedan flera år tillbaka, så blev det inte så himla mycket gjort den dagen. Satt i soffan och slöade framför TV’n mest, gick omkring i myskläder hela dagen.

Under eftermiddagen blev jag sugen på pannkakor så då gjorde jag smet och gräddade dem. Lite lustigt var dock att min man senare sa att han tyckte pannkakorna var för bleka så han gräddade på dem en stund till.

Under kvällen kände jag mig sugen på att bada bastu, som tur är har vi en gemensam bastu tillsammans med övriga hyresgäster i våran trappuppgång, det är 12 lägenheter i huset. Dock är vi bara 3 som använder bastun.

Efter en skön avkopplande stund i bastun gick jag hem och kände mig skönt avslappnad och kunde trots några hostattacker sova ganska bra.