Mitt Liv

Berättat av L

Berätta om din dag: ✏️

Efter en långsam morgon hemma klädde jag på mig för att gå ut. Det börjar bli kallare, vilket är bra, för nu kan jag ha på mig min virkade halsduk som jag gjorde klart förra helgen när jag var i Göteborg med min pojkvän.

På bussen till stan lyssnade jag på en ljudbok. Jag läser (eller lyssnar) boken, ’Imorgon och imorgon och imorgon’, för min bokklubb men jag gillar den inte. Men jag hittade den på BookBeat som ljudbok och det fungerar bättre. Jag lyssnar eller lyssnar och läser samtidigt. Det kanske inte är så intressant för jag tyckte det var en bra idé att köpa boken på svenska, men det kanske ändå är lite för svårt. (Side note: Jag flyttade från Nederländerna till Sverige för drygt 1,5 år sedan, så därför är en bok på 477 sidor på svenska lite svår.)

Åt lunch på Nostra, ett café mitt emot Triangeln. En grillad macka och en latte. Och lyssnade/läste vidare i min bok. Jag satt där till vid fyra-femtiden, gick sedan in i Triangeln och tittade på ull i en hantverksaffär, massor av färger men köpte ingenting. Sen gick och handlade på Hemköp, vilket var nödvändigt eftersom mitt kylskåp var tomt förutom såsflaskor. Tog bussen hem.

På kvällen tvättade jag, massor av trappor. Jag börjar vänja mig vid att behöva boka tid för en tvättstuga i källaren och sedan spendera en hel kväll upp och ner för trappor, men det är inte så kul ändå.