Mitt Liv

Berättat av Kvinna

Berätta om din dag: ✏️

Min dag började lite tidigare än vanligt för jag skulle hålla ett möte i arbetsgruppen för cirkulär planering. Hade röda byxor och mörkblå tröja (samt ett nytt läppstift). Även om jag ville vara tidig hann båda sönerna gå hemifrån innan mig. Jag och min man gick samtidigt. Han cyklade och jag tog tvärbana och tunnelbanan.

Mötet, som skedde på länk över Microsoft teams, startade 9:00 och det var 23 deltagare från hela landet. När övriga deltagare var inne i digitala grupprum passade jag på att ta en bild på mig själv som jag skickade till några kompisar som varit med när jag köpte läppstiftet. Onödig kommunikation men vi brukar skriva både trivialiteter och livsviktiga saker till varandra under dagen.

Senare på dagen åt jag pasta till lunchbordet Vasastan tillsammans med min man. Vi hade tittat på tyger till en soffa innan vi åt. Vi kom på att vi missat att vara med på sångsamlingen som en av barnens skolor hade under morgonen (samtidigt som mötet ovan) för att fira att det var FNdagen.

Klockan 15:30 fick jag ett sms från yngsta sonens skola om att han fått en bula i pannan men inte ville gå hem. (Han ville gå på fotbollsträning). Eftersom jag var lite osäker på hur han mådde åkte jag tidigare från jobbet och kom till fotbollsplanen. Bulan var stor men sonen mådde bra!

Vi gick hem tillsammans och jag bad om ursäkt för att vi missat sångssamlingen.

Äldste sonen var på friidrottsträning på Sätra IP. Min man var med (och tränade också). Jag och yngste sonen fixade soppa till middag som vi åt rätt sent (efter 20).

När barnen lagt sig läste jag lite och sedan jobbade jag med beräkningar av kvm-yta i ett projekt. Gick och la mig klockan halv ett. Men få var det ju redan den 25 oktober.