Mitt Liv

Berättat av Körsångare med ryggont

Berätta om din dag: ✏️

Jag vaknade kl 06.15 när min fru låste ytterdörren och åkte till jobbet men lyckades somna om och vaknade igen när klockan ringde kl 06.25. Jag väckte min 10-åriga dotter kl 06.40 och sedan åt vi frukost, jag kall gröt (overnight oats) och hon yoghurt med müsli.

Min 14-årige son vaknade 07.10 och gick upp och åt frukost, även han kall gröt.

Eftersom vi hittade löss i dotterns huvud i helgen så kammade jag snabbt igenom hennes hår innan hon gick till bussen som gick 07.32. Sonen gick till skolan strax efter 8.

Jag jobbade hemma men började dagen med ett besök hos naprapaten som försökte fixa till mitt tidigare ryggskott och efter detta tredje besök på 12 dagar så känns det ok.

På väg hem igen efter naprapaten stannade jag på apoteket och köpte lusschampoo till dottern, sedan blev det jobb ett par timmar hemifrån. På lunchen gick jag till gymmet och körde ett konditionspass, och sedan cyklade jag hem igen och åt lunch (cowboysoppa – kycklingfärs m. krossade tomater mm).

Jag fortsatte jobba till ca 16.30 och under tiden kom barnen hem en i taget. Sonen kom hem vid 15.15 och åt mellanmål innan han gick till sitt gym. Dottern som har lite längre väg till skolan, kom hem vid 15.30 och åt mellanmål innan hon gick till sin körrepetition.

Lite tid under dagen gick också åt till administration för min kör där jag är kassör. Vi skulle nämligen ha ett digitalt möte på kvällen där vår nye dirigent skulle presenteras.

Vid 17-tiden kom min fru hem för att strax därefter ge sig ut på en kortare löprunda.

Jag hämtade dottern på cykel från kören 17.30 och åkte sedan hem.

Hemma hjälpte jag sonen med hans matteläxa medan frun tvättade håret på dottern för att bli av med lössen.

Efter matteläxa och hårtvätt stack sonen iväg för att spela fotboll med några kompisar, och jag satte mig i mötet med kören medan dottern och frun åt middag.

Efter mötet ca 20.00 lade jag dottern och läste en godnattsaga för henne. Sedan fick jag äta min mat och ta kväll.

Sonen kom hem vid 20.45 och åt sin middag.

Kl 21.30 tog jag lite yoghurt och granola och såg på tv-nyheterna (Aktuellt) och sade godnatt till min fru som lade sig. Efter det såg jag på Utrikesbyrån på SVT Play (streamat) och lade mig ca 22.30 efter att ha sagt godnatt till min son.

Jag har säkert glömt mängder av saker som hände under dagen men det här var i alla fall ett sammandrag 🙂