Mitt Liv

  • Karolina Svensson

  • Karolina Svensson

Berättat av Karolina Svensson

Berätta om din dag: ✏️

Som vanligt vaknade jag lite väl sent. Första mötet i nattlinne, det är en fördel att man inte behöver synas på TEAMS. Efter frukost och några fler möten tog jag en lång runda med hunden Rudolf i det härliga höstvädret och passade på att plocka ekollon och fina vissna ormbunksblad till framtida höstarrangemang. Det blev en tur ner till växthuset med. Jag är så glad för allt jag kan odla hela året och alltid ha hemodlat bladgrönt. Det känns tryggt i en orolig värld.

Dagen fortsatte med fler möten. Puh! Jag hinner inte jobba längre för alla möten. Fick dessutom veta att jag ska vara projektledare för ett Bid-defencemöte för att försöka få ett nytt kontrakt på en läkemedelsstudie. Möte i Milano 20-22/11. Och jag som inte vill bidra till växthusgaserna genom att flyga. Men jag måste. Jag kan inte ta tåget dit.

Tidig kväll hoppade jag in som ridlärare på ridskolan i Falkenberg en timma. Lite kallt men mysigt. Barnen tränade framdelsvändningar och var riktigt duktiga. På hemvägen hämtade jag kattmat snälla människor skänkt på ICA för Falkenbergs Djurskydd. Över 12 kg på två dagar. Det finns generösa personer trots tufft ekonomiskt läge.

Väl hemma åt jag pasta med hemodlade tomater och kronärtskockspesto till middag och jobbade några timmar till. Det är alldeles för mycket jobb nu, men förhoppningsvis lugnar det ner sig om några månader. Sömnen lät vänta på sig. Jag borde verkligen försöka vända dygnet något.