Mitt Liv

  • Karl Segergren

  • Karl Segergren

  • Karl Segergren

Berättat av Karl Nils Erik Segergren

Berätta om din dag: ✏️

Karl Nils Erik Segergren – Född 1998-10-29, Uppvuxen i Österåker.

Jag hörde om denna möjlighet på nyheterna och tycker det vore spännande att vara med. När detta offentliggörs så fyller jag 75 år om 5 dagar haha – sjukt!

Idag är det en ganska fin, helt vanlig tisdag för mig. Jag sitter på kontoret på H2 Green Steel i den nybyggda stadsdelen Hagastaden på Norra Stationsgatan 93A. Jag arbetar som Talent Acquisition Specialist – jag rekryterar människor till oss.

H2 Green Steel är ett revolutionerande bolag som har för avsikt att ställa om stålindustrin, som idag står för cirka 8% av hela världens Co2-ustläpp. Det är och har varit ett mycket stort fokus på den gräna omställningen i Sverige under de senaste åren, och ”H2GS” är ett utav de mest omtalade och lovande bolagen. Jag är stolt över att ha varit med sedan vi endast var 18 personer – det ska bli spännande att se om vi lyckades med våra stora planer.

Jag har under dagen ätit lunch med mina kollegor, medverkat i dett par interna möten och haft intervjuer. Jag har också hunnit med att kolla Instagram och Snapchat.

Senare ikväll ska jag på dejt med en tjej från Karlstad som heter Elin. Vi kom i kontakt genom den senaste dejting-appen Hinge. Får se hur det går : )

Gällande omvärlden så har Chat GPT (Open AI) relativt nyligen släppts och jag har utforskar hur det kan implementeras i det dagliga arbetet.

Det är allmänt mycket snack om hur det kommer att förändra världen i framtiden – time will tell.

Nyheterna imorse var rätt dystra, vi har stora problem med gäng-kriminalitet i Sverige just nu, Israel och Palestina är i krig sedan 10 dagar, Rysslands krig med Ukraina fortgår, bolåneräntan på 5,99 (Högsta på mycket länge).

Jag reflekterar över att världen idag är väldigt instabil i efterdyningarna av Covid-19, och jag är faktiskt uppriktigt rädd över hur Sverige ska klara våra utmaningar som vi har just nu, samt hur världen ska utvecklas med många extrema politiker och krig som pågår – jag hoppas godheten och friheten vinner i slutändan.

PS. Försök gärna få tag i mig (eller om jag har familj) och visa detta för mig så skulle jag bli glad.

Skickar med bild på mig, min dator (Thinkpad med Intel core i5 processor) samt en bild på vårt nya topp-moderna mötesrum med massa skärmar, utformat för projektmöten.

Hade velat skicka med en video men det fungerade inte.