Mitt Liv

Berättat av Kajsa

Berätta om din dag: ✏️

Kajsa, 12 år

Varbergs kommun

Jag bor i Stråvalla och går på Väröbackaskolan. klockan ringde vid 6, då snoozade jag till tjugo över. Sen gick jag upp, jag åt en ost macka till frukost och kollade på tv.

Efter det så gjorde jag i ordning mig. Jag tog på mina kläder som var ett par gråa jeans och en svart tjocktröja. Jag satte upp håret i en tofs.

Sen var det dags att ta min dator och väska och ta på mig min jacka och skor. Glömde först min telefon men tur att jag kom på den. jag skyndade att ta på skorna för bussen brukar komma tidigare än den ska. Jag och min bror stod inne och väntade på att den skulle komma. Idag kom den exakt på rätt tid.

När jag kom på bussen så satte jag mig bredvid Min kompis Linnea. bussen tar typ 35 minuter att komma till skolan. Den ska komma till skolan vid tio i åtta men den är alltid sen.

Först hade vi språkval, jag har spanska. Men eftersom det är FN-dagen så gick vi ut till flaggan direkt. Efter vi sjung så gick vi till språkvalet igen och hade lektion i en tjugo minuter.

Sedan var det rast i en kvart hade vi NO. Vi kollade på en naturfilm om djur. Nu har vi SO och efter detta blir det lunch och det är kyckling korma med gryn,, inte super taggad. När jag kommer hem kommer jag antagligen plugga för spanska läxförhör.