Mitt Liv

Berättat av Juni Elfstrand

Berätta om din dag: ✏️

Hej!

Jag heter Juni Elfstrand och jag är 13 år. Jag föddes på Mölndals sjukhus den 5 mars 2010. Jag bor i en villa på Kvarnbyvallen i Mölndal som ligger nära Göteborg. För några månader sedan började jag på min nya skola, Kvarnbyskolan. Jag tycker den är väldigt bra och mina lärare är trevliga. På rasterna brukar jag ibland gå till uppehållsrummet och spela airhockey, pingis eller snacka med mina vänner. Jag har fått många nya vänner som jag tycker om väldigt mycket.

Jag brukar vakna klockan 06:15 på vardagarna och sen äter jag frukost. Vanligtvis äter jag en macka med ost och juice till. Mina favoritämnen i skolan är engelska, bild och geografi. Idag efter skolan så åkte jag in till stan med spårvagnen för att köpa lite grejer till min resa till Riga i Lettland. Jag ska flyga dit med min familj på fredag, det ska bli väldigt kul. Jag köpte inte så nödvändiga saker men nagellack är alltid bra att ha. Jag hade på mig min fina Levis-jeansjacka som jag hittade på rea på Hede outlet. Jag lyssnar på musik, mest äldre musik från 90-talet som Blur, Oasis, Radiohead och Kent.

Jag har en katt och två kaniner som alla är väldigt söta. Jag bor med min mamma och pappa och mina två bröder. På fritiden brukar jag spela på min nya elgitarr, lösa korsord, laga mat eller baka och umgås med min familj. Jag gillar också att kolla på TV. Min favoritprogram är Friends. Jag brukar kolla på det när det går på kvällen medans jag dricker te. Mina kompisar kallar mig gammaldags, eller för en tant eftersom jag inte hänger med i trenderna så mycket och gillar att lösa korsord. Jag tycker man borde njuta av sitt liv istället för att stirra in i sin telefon hela dagagen.

Tack och hej, leverpastej!