Mitt Liv

Berättat av Julian Lopez

Berätta om din dag: ✏️

Vaknade 05:20 imorse för att göra mig redo för jobbet. Det blev vilodag idag och jag fick sova en timme extra. Gick upp ur sängen och duschade, drack min kaffe och åt gröt med kanel, kardemumma och agave. Tittade på en spansk YouTubern som heter ”Peldanyos” och därefter fixade jag mina kläder för att gå till skolan (äntligen har jag hittat den svarta tröjan som jag hade ”tappat” i garderoben).

Jag hinner säga god morgon till min fru och byter blöja på min lilla Matilda innan jag tar bilen och drar. Jag tvättar hennes ögon pga hon har haft ögon inflammation de senaste dagar. Jag säger hejdå till bägge mina ”rubias”, pussar de, och åker till jobbet.

7 minuter senare är jag framme, jag anser att det är kulturdag och att jag har inte fått reda på det… kul, ja… är det så det är när man har vabbat dagen innan?

Jag rushar in, hämtar den stora högtalaren och går ut med kaffet i handen och spelar massa musik från olika kultur i världen, bra stämning.

Dagen på jobbet är helt vanligt, barn här och där, problem hit och dit, lunch, ingen rast, men ingen märkvärdigt i en kurators dag.

Vi gjorde även en teambuilding som var kul på vår general meeting time, men de i mitt lag kunde f*n inte fånga en boll.

På väg hem pratar jag med min rektor och min bästa vän (Merti, Volim te) och säger hejdå, jag hälsar att vi ses på torsdag i.o.m att jag behöver vabba imorgon, livet som förälder till en ettåring 🫠

Kommer hem, träffat båda mina Rubias och blir lycklig en gång till.

Nu ska jag ha landslagsmöte på Discord!

Ha det så kul på restaurangen!!!!!!