Mitt Liv

Berättat av Julia

Berätta om din dag: ✏️

Hej! Jag heter Julia. Just nu så är jag i skolan och jag ska skriva om min dag. Jag är 12 år och bor i Nyköping.

Så min dag började med att jag vaknade och satte på mig kläder. Vi har något som kallas spex vecka då det är olika teman som idag så är det då ”Ursäkta, jag har kommit fel”. Imorgon ska man klä ut sig till något yrke och igår så var det hippie eller hårdrock. Det jag åt till frukost var gröt med frysta bär,sylt och mjölk. Sen efter det gick jag och borstade mina tänder. Efter det så gick jag in till mitt rum och bäddade sängen. När jag hade bäddat sängen så sminkade jag mig tog lite parfym för att lukta lite extra gott.

Sen så cyklade jag till skolan ungefär klockan 08:10 och skolan börjar klockan 08:30.

När jag var på skolan så låste jag upp mitt skåp,lämnade mina saker och gick ner till källaren för att ha musik. Sen efter det, biologi och sista ämnet innan lunch så hade vi mattematik. Till lunch så fick vi pasta med någon konstig sås. Jag åt pasta med ketchup.

På lunchrasten så tog vi ett varv runt byggnaden och sen så började våran nästa lektion vilket var svenska. Efter svenskan så hade vi då SO som vi har nu på den lektion jag sitter och skriver detta. Sen efter SO:n så har vi idrott sen så slutar vi klockan 15:00.

Oftast när jag kommer hem så tar jag en liten promenad med min hundvalp. När jag kommer hem från promenaden så äter jag mellis. Det jag brukar vara är macka eller flingor med mjölk. När jag har ätit klart går jag och pluggar om jag behöver det. När jag har pluggat färdigt så ska jag till simningen och träna. Jag brukar oftast träna 2 timmar och 15 minuter. Sen så cyklar jag/åker bil hem. När jag kommer hem så äter jag middag. Efter middagen kanske jag ibland pluggar lite till, borstar tänderna och sen går och lägger mig.

Hejdå!