Mitt Liv

Berättat av Jenny Johansson

Berätta om din dag: ✏️

Kl 07:15 klev jag upp för att åka till lasarettet i Visby där jag tog blodprover. Sedan åt jag frukost på café Norrgatt innan jag körde hem igen.

Jag kom hem vid 9-tiden.

Kl 10:30 åkte jag och sonen till Herrvik för att träffa en hund av rasen Kromfohrländer. Vi är intresserade av att köpa en valp till våren. Vi fick fika, det var kaffe och mjuk kaka med mandelknäck på och tog en promenad med hunden och hennes husse.

Kl 12:20 körde vi hem igen.

Hemma kokade vi gröt och tog det lugnt en stund. Kl 13:45 åkte vi till Kräklingbo för att möta upp en kompis. Tillsammans körde vi till en skog och plockade svamp i nästan två timmar. Mest trattkantareller, någon gul kantarell också. Vi fick fulla korgar.

Ca kl 16 var vi hemma igen, jag gav min svamp till kompisen.

Lite slappande framför iPaden, sen matlagning. Jag kokade en god tomatsås från våra egna råvaror och kokade pasta.strax efter kl 18 kom min man hem och hade handlat bacon och vegetarisk bacon som jag stekte upp och vi hade till pastan. Mamma, som bor i en stuga på vår tomt, och min man äter kött och jag och sonen äter vegetariskt.

Efter maten diskade mamma som vanligt och fyllde i diskmaskinen.

När vi ätit klart gick jag och sonen ut för att kvällsfodra djuren, han stängde för hönsen och ankorna och jag hämtade hö till hästarna som jag gav dem ute i deras foderhäck.

På kvällen tittade vi på rapport kl 19:30 och efter det tittade vi på Fråga Lund. Eftersom klockan bara var 21 när Fråga Lund var klart så satte vi på ett avsnitt av Fader Brown också.

Sen var det dags för mamma att gå in till sig och vi gick och lade oss efter att vi borstat tänderna och varit på toaletten.