Mitt Liv

  • Jennifer Svensson

  • Jennifer Svensson

  • Jennifer Svensson dator

Berättat av Jennifer Svensson

Berätta om din dag: ✏️

Hej, jag heter Jennifer, går i 7:an på Kvarnbyskolan. Och igår var det 2 månader kvar till jul. Jag har på mig blåa jeans, svart tröja och en svart långarmad tröja över.

Gårdagen hade jag glos-förhör och prov. Glos-förhöret hade jag i engelska och vi hade glos-förhöret som ett kahoot. Provet hade vi i kemi och jag tror det gick bra på det det handlade om atomer, molekyler, grundämnen, och periodiskas systemet.

Först på morgonen hade jag tyska så jag var på tyskan och vi tränade på våra 124 glosor (det var jobbigt kan man säga), sen tittade vi på lejonkungen resten av lektionstiden. Sen hade vi slöjd jag har syslöjd denna terminen, och jag håller på med en grytlapp som jag ska ge till min granne eller farmor. Sen efter slöjden hade vi lunch vi behövde stå utanför matsalen för den hade inte öppnat en/låsit upp så vi behövde stå där säkert 5 min eller något. sen när vi kom in i matsalen så blev det potatis plättar och blodpudding fast jag gillar inte potatis plättar så jag tog bara blodpudding. På engelskan hade vi glosförhöret och jag tror det gick bra, sen satt jag och 3 st till i ett grupprum brevid och jobbade med engelska (man skulle jobba det i grupper som 4 st). Vi hade svenska där efter och så jobbade vi i ett häfte man skulle jobba i. Sen hade vi kemi som provet var på och när man var klar så fick man gå hem, jag blev klar snabbt fast jag behövde ändå vänt för jag skulle ha musikverkstad (en liten sång lektion efter skolan man lär sig spela instrument också) efter så jag fick sitta där ganska länge kändes det som fast det var säkert inte länge. Sen tog jag följe med två till busstationen på mölndals bro så åkte jag buss hem med 753:an. Och det var min skoldag.

MVH: Jennifer Svensson