Mitt Liv

Berättat av Jb

Berätta om din dag: ✏️

Vaknade vid 04.30. Startade värmaren i bilen och lastbilen. Åt frukost kaffe och en pannkaka fixade smörgås ägg äpple samt tog från gårdagens middag till matlåda. Fanns potatis rotfrukter dillsås ingen kyckling. – 17 grader ute. Gav hunden mat. Klädde på mig vinterkläder. Åkte till lastbilen 30 min bort. Såg två älgar på vägen. Var på vägbygget strax före kl 6.

Körde bort schaktmaterial på morgonen. Hade problem med att det frös fast i flaket. Fixade salt och diesel till kl 9 fikat när Ica öppnade. Körde fram till lunch sen var det för mycket tjäle så vi avbröt schakten till nästa vår.

Lyssnade på radio under dagen nyheter om Israel och Hamas. Test av åretruntdäck och en kollega ringde och diskuterade det efteråt.

Åt lunch I bilen sedan justerade armstödet på förarstol den var felvänd.

sedan tog tag i hydraulikläkage från en ventil bakom hytten. Höll på med det till kl 17. Hunden var ute kring bilen hela eftermiddagen.

Åkte tillbaka till boendet och lagade middag blomkålsgratäng med kassler. Lade mig på sängen vid kl 20 och skulle se nyheter men somnade ifrån det.