Mitt Liv

Berättat av Helena Lundborg Svensson

Berätta om din dag: ✏️

Masade mig upp 6.15. Det gick ganska smidigt att få upp 14-åringen, medan 12-åringen måste man tjata och ropa på för att få ur sängen.

Det skaver på insidan av höger ögonlock och när jag körde till jobbet blev det ännu jobbigare. Jag har sköljt med både vatten och ögonskölj, men det hjälpte inte så värst mycket. Jag jobbar som kantor i Mariannelund så på förmiddagen övade jag lite till en begravning jag ska spela på på fredag, skrev annonser till tidningen om julkören och fikade med jobbarkompisarna.

Varannan tisdag serveras lunch i församlingshemmet och idag var det helstekt fläskytterfilé, ugnsrostade rotsaker, bearnaisesås och sallad. Mycket gott!

Tio i två träffade jag barnkören! Vi lånar ett klassrum på Furulundsskolan i Mariannelund. Det är fem glada tjejer som är 8-9 år. Vi började öva adventssånger och de fick var sin pärm med sånger i, vilket var mycket uppskattat! Vi avslutade med att dansa långdans ut på trottoaren!

På hemvägen handlade jag på Ica och hämtade äldsta dottern som går på konfirmationsläsning i Hultsfred.

Min man kom hem och hämtade släpkärran, sen åkte han till vår gård för kvällsjobb.

Efter middagen (köttfärssås och spagetti) åkte jag och barnen till stallet där de red och jag plockade bajs i ridhuset och pratade med de andra föräldrarna. Hästar är det bästa jag vet, men flera av hästarna är halta så vi vuxna får inte rida just nu.

Nu har barnen duschat, vi har bytt lakan knalla fyra sängar och jag ska duscha efter promenaden jag hann med medan barnen duschade.