Mitt Liv

Berättat av Håkan Johansson

Berätta om din dag: ✏️

Som pensionär gick vi upp kl 07.45, åt min havregrynsgröt med egengjord äppelmos, samt ett ägg och kaffe. Sedan tog jag tunnelbanan från Skanstull som brukar gå var 5: de minut i rusningstrafik, åkte till Enskede IP och kastade diskus. Som pensionär kostar en enkelresa 26:- då får man åka i 75 minuter, vilket innebar att jag hann åka hem på samma biljett. Sedan lunch med frugan här hemma på Brännkyrkagatan 87, lite rester från igår, biff Rydberg samt panerad torskfilé. Därefter surfade vi lite, kollade SMHI samt Aftonbladet på mobilen. Gjorde Ordlig som är ett ordlek, klarade på andra försöket. Sedan streamade vi ett avsnitt på en thriller i 4 avsnitt som heter riptide.

Eftersom det är tisdag idag så hämtade vi vårt barnbarn i Årsta på förskolan kl vi 14.15, han är 3,5 år och vi brukar ha roligt, han cyklade, eller rullade eftersom cykeln saknar trampor. Vi handlade kyckling och potatissallad på ICA i Årsta och sedan gick vi till lekplatsen där vi träffade hans förskolekompis Harry som kom med sin mamma och lillebror till parken. Kl 16.15 gick vi hem ( Årsta ) och kopplade av i soffan och såg på Fåret shaun , kul även för oss farmor o farfar. Eftersom det var föräldramöte idag så fick vi stanna till kl 18.30 innan hans föräldrar kom hem. Då cyklade jag hem till Brännkyrkagatan och frugan åkte tvärbanan och tunnelbana från Liljeholmen till Zinkensdamm.

Därefter kopplade vi av i soffan och såg på sista avsnittet på Riptide, spännande.

Hann även med idag att få ordning på vårt Internet avtal med Open Infra, de hade dubbelfakturerat oss. Det nya avtalet from 1 november kostar 358:- de första 3 månaderna och därefter 499:-.

Nu snart tandborstning och natti natti.

Vh Håkan