Mitt Liv

Berättat av Gustav

Berätta om din dag: ✏️

24 Oktober 2023

Jag heter Gustav och går 7C på Kvarnbyskolan i Mölndal. Idag hade vi svenska, matte sedan träslöjd, lunch där vi käkade blodpudding och potatisbullar. Därefter hade vi idrott och sedan mentorstid. Vi slutade 15:15 men eftersom jag går på en musikverkstad där vi sjunger och spelar instrument på skolan så fick jag gå 15:00. Musikverkstaden slutar 16:00 och sedan cyklade jag 4,4 km hem.

När jag var hemma så bytte jag om för skulle gå på en fysträning (jag spelar basket). Vi sprang backe, intervaller och våran fystränare skulle sluta så i slutet så körde vi fotboll barn mot vuxna. Det brukar bara vara en tränare med men eftersom han slutar så kom nya och kollade in hur vi brukade köra. Vi vann och sedan åkte jag hem.

När jag var hemma så åt jag nudlar med kyckling och grönsaker som morsan hade lagat. Efter det så kollade jag lite på TV och spelade inte GTA V även fast jag brukar göra det. jag var lite ledsen för att alla mina kompisar hittade på något förutom jag eftersom jag var på träning.

Därefter snackade jag med en kompis och ritade en assnygg bild på en tjej som höjde ögonbrynet som Rhe rock. Jag la mig kl 22:00 och snackade innan jag skulle sova.